Alice imedemaal (Pärnus Endla teatris)

“Sa ju tead Alice`it? Seda hea fantaasiaga tüdrukut, kellele täiskasvanud alatihti ütlevad, et ta on juba piisavalt suur, et mingit asja teha ja teinekord jälle, et ta on veel liiga väike, et mingit teist asja teha. Kõik see on üpris segadusse ajav ja natuke imelik.
Ühel päeval, kui Alice parasjagu nende imelike asjade üle järele mõtleb, näeb ta Valget Küülikut, kes hirmsasti kuhugi kiirustab. Alice järgneb küülikule, aga kukub auku. Seal kuskil all või kaugel kohtab Alice paljusid naljakaid ja erilisi tegelasi. Näiteks Kübarseppa, Märtsijänest, Irvikkassi, Kuningaemandat, Unihiirt …
Kõigil neil on Alice’iga jagada mõni veider lugu või esitada mõni kummaline küsimus ning selgub, et imelik võib vahel olla päris imeline.”

Sellest ühtaegu imelikust kui ka imelisest loost on võimalik osa saada Teie perel 10.märtsil kell 18.00, Pärnus Endla teatris.

Täpsem info potsatas liikmete postkastidesse.

Meil saab väga vahva väljasõit olema!