Kringlikoolitus
4. oktoobril õppisime Tartu Rakendusliku Kolledži õppeklassis valmistama kringleid.🥨😋
Praktilisel koolitusel õppisime eeltainaga pärmitaina ja erinevate kringlitäidiste valmistamist, kringlitaina kihistamist, kringli ja põimitud saiade vormimist, kringli ja punutiste vormimist kääridega lõikamise meetodil, kringlite kergitamist, küpsetamist ja küpsetusjärgset viimistlemist ja kaunistamist. Lisaks sellele saime koolituselt kaasa olulised tehnoloogilised nõuanded ja nipid koolitajalt, et kringlitegu hästi õnnestuks ning läbiproovitud ja hästitoimivad retseptid. Koolitusel tutvustati ka gluteeni- ja laktoosivaba kringli valmistamise tehnoloogiat.
Koolitajaks oli Tartu Rakendusliku Kolledži pagar-kondiitrite kutseõpetaja Ülle Soeson.🥰
Suur aitäh, armas Ülle, asjaliku koolituse eest!💚